keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Tunnelitaapero


Koulupaikka vastaanotettu! Tähän asti opiskelu on jännittänyt ja pelottanut ihan sikana, mutta nyt odotan sitä lähinnä innolla. Ja pikkuhiljaa vähän paniikissa odotan päivähoitopäätöstä, sillä ne on kuulemma viime viikon alussa jo lähetetty ja hmm... meille pieniä ongelmia sen kanssa, sillä hakemus odotti viikkoja tietoa siitä, saanko koulupaikkaa eli tarvitaanko päiväkotipaikkaa. Sen jälkeen mulla meni melkein viikko saada yhteys asioita hoitaviin henkilöihin, jouduin lopulta soittamaan sille toiseksi korkeimmassa virassa olevalle joka kyllä lupasi että meille on paikka. Mutta mutta... Mehän haettiin paikkaa syyskuun alusta lähtien, tarvitaankin sitä jo kolme viikkoa aiemmin. Onkohan tuonne nyt ehtinyt ajoissa tieto siitä, että otetaan päivähoitopaikka vastaan? Saako sitä aikaistettua? Jesss, koko päivähoitosysteemi on heinäkuun loppuun asti lomalla eli palataan asiaan siis elokuun ensimmäinen päivä (koulu alkaa 8. päivä eli pikkuisen tulee kiire hoitaa asioita)! Huh, ikään kuin en olisi jo valmiiksi tarpeeksi stressaantunut.

***

Ollaan kipeinä kaikki kolme, pffff. En tajua mistä E:llä riittää virtaa! Toisaalta tuolla on kunnon hellyyspuuska, viihtyy pitkiäkin aikoja kainalossa peiton alla ja tänään aamulla heräsin siihen, kun pieni käsi silitti hellästi mun hiuksia =)

Ja on oikeastaan aika ihanaa, että mies on kotona loppuviikon.

2 kommenttia:

  1. Onneksi asioilla on tapana järjestyä yllättävästikin :) Toivottavasti typsy pääsee kivaan ryhmään! Paranemisia! <3 ihana tuo patjatunneli!! :D

    VastaaPoista