torstai 7. kesäkuuta 2012

Päivän ilostuttajat

Kiloja on karissut vähän turhankin reippaasti. Raskauskiloja tuli silloin hieman päälle 16kg, enkä yrittänyt grammaakaan tiputtaa mutta niin vaan lähti kaikki ja vielä vähän lisääkin. Koska vaatekoko pieneni huomattavasti, suurin osa vaatteista päätyi ystäville ja jäljelle jäävistä vielä yli puolet odottaa epätoivoisesti päivää, jolloin olen taas tarpeeksi iso niihin. Vaatekaupoista löytyy harmillisen vähän vaatetta, joka olisi vaatimaani kokoa (32/ XS). Lastenosastolta kyllä, mutta ensinnäkin niissä on yleensä aivan liian lapsellisia yksityiskohtia makuuni, ja toiseksi olen useimpiin liian pitkä. En myöskään viitsi syytää suuria summia vaatekaappini sisältöön, sillä toiveissa todellakin on saada  sitä massaa vähän lisää. Siispä ilostun suuresti, kun löydän jotain sopivaa, sopivaan hintaan!

Shortsit The Paper Sun/ Nelly.com, kiitokset postimiehelle joka ne toimitti. Ryppyiset, koska silityslauta on muuton jäljiltä luultavasti ulkovaraston perimmäisessä nurkassa eikä huvittunut aloittaa arkeologisia kaivauksia sen takia! 

Myöskin E:n uusi sanayhdistelmä ilahduttaa: kiika - kiija - kitta (koira, kirja, kissa). Ja kakka. Ei tarvitse enää kulkea nenä kiinni toisen pyllyssä, kun neiti ilmoittaa ihan itse, milloin on vaipassa tavaraa.

***

Mies kävi eilen illalla varta vasten tankkaamassa auton, jotta pääsisin tänään hammaslääkäriin. Arvatkaa vaan, lähtikö se aamulla väärällä autolla töihin? No, voin kyllä ihan rehellisesti sanoa ettei yhtään haittaa, vaikka hammaslääkäri siirtyikin parilla viikolla! Vieläkin suu kipeänä viisaudenhampaan poistosta, enkä ole muutenkaan kauhean innoissani yhtään mistään, mihin liittyy sana "lääkäri".

Kohta kuitenkin pilatestunnille. Toivottavasti saan sen myötä takaisin aamuisen energisyyteni ja jaksaisin tehdä tänään vielä töitäkin, sillä en oikeastaan ole vielä edes aloittanut ja deadline painaa päälle...

1 kommentti: