maanantai 16. heinäkuuta 2012

Tuloksia

Sellaista kerrottavaa fysiatrilla vain oli, ettei verikokeilla todettu muuta kuin hieman alhainen (110) hemoglobiini ja jotain verihiutaleista hemoglobiiniin liittyen eli sinänsä ei mitään uutta. Magneettikuvauksillakaan ei mitään uutta huomattu eli tilanne on sama kuin vuosi sitten - välilevynpullistuma siis on ja pysyy. Elokuun lopussa on taas kontrolliaika, jolloin toivon mukaan asioihin pistetään taas vähän potkua ellei olo helpota.

Sain käskyn syödä kipulääkettä tuplana kunnes posti tuo tullessaan jälleen astetta vahvemman reseptin. Hohhoijaa, uskokaa tai älkää, olisin mieluiten ilman...

Niin ja, pakko lääkkeidensyöntiä selventää, en todellakaan syö E:n kanssa kaksin ollessani lääkkeitä, joiden annosmäärät ja vaikutukset eivät ole tuttuja. Olen aina syönyt uusia lääkkeitä vain viikonloppuisin ja iltaisin eli miehen ollessa kotona, kunnes olen päässyt selville siitä millaiset vaikutukset niillä minuun on - jos lääkkeestä tulee vähänkään tokkurainen olo, en sitä tietenkään voi ottaa kun olen yksin vastuussa pienestä lapsestani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti