keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Isovanhemmat ja lahjominen






Miehen vanhemmat antavat mielellään lahjoja E:lle, eikä tuo ole mikään ihmekään kun heille E on ensimmäinen lapsenlapsi - omille vanhemmilleni tuo on jo 5. lapsenlapsi, eikä kohta enää edes nuorin, joten tasavertaisuuden nimissä lahjoja tulee lähinnä jouluna ja synttäreinä. Se on hyvin ymmärrettävää, mutta myönnän turhamaisen minäni salaa hieman ilahtuvan siitä, että tyttöä hemmotellaan. Silti kaikista tärkeintä on, että E saa tutustua kaikkiin isovanhempiinsa, ja että he rakastavat häntä ehdoitta ja hyväksyvät hänet juuri sellaisena kuin hän on. Meille isovanhemmat eivät todellakaan ole lahja- tai hoitoautomaatteja =)

Sunnuntaina mies ja E kävivät ensin juhlistamassa miehen mummon syntymäpäiviä ja tapasivat siellä myös appiukon ja tämän naisystävän. He olivat ostaneet E:lle aivan ihania vaatteita, jotka tosin saavat vielä jonkun aikaa odottaa käyttöä. E oli hurmannut isomummonsa aivan totaalisesti! Sieltä parivaljakon matka jatkui miehen äidille ja hänen miehelleen, jotka taas olivat ostaneet kastelukannun ja mielettömän suloisen jakkaran (olen hulluina tuoleihin, ja tällä hetkellä E:kin on).

Myös kolmansia isovanhempiaan E näkee pian, sillä hän ja mies menevät viikonloppuna isäni luokse yökylään (hui, eka yö erossa E:stä!! Näinköhän uskallan). Äitini on tuolloin vielä reissussa, mutta kotiutuu ensi viikolla, ja silloin E pääsee näkemään häntäkin monen viikon jälkeen. Eilen he puhuivat puhelimessa, ja E:llä oli paljon asiaa mm. koirista ja kakasta, luonnollisesti.

2 kommenttia:

  1. Hei!

    Ylläpidämme terveysportaalia osoitteessa http://www.terveyskeskus.fi. Haemme jatkuvasti Internetistä hyviä blogeja, joita haluamme suositella lukijoillemme. Blogit esitetään aiheen mukaisina linkkilistoina.
    Haluaisimme nyt lisätä palveluumme linkin sinun blogiisi. Blogiasi ei ole vielä laitettu esille, joten voisitko laittaa viestiä palvelumme Webmasterille, jos haluat että linkki blogiisi julkistetaan sivustollamme.

    Löydät em. osoitteesta sivun alareunasta Palaute-linkin, jonka kautta voit lähettää vastauksesi Webmasterillemme.

    Terveisin
    Terveyskeskus.fi:n Webmaster

    VastaaPoista