maanantai 23. heinäkuuta 2012

Kasvissosekeittoa kahdelle



4 pientä perunaa kuutioituna
200g pakastevihanneksia
1 pieni sipuli
kasvisliemikuutio
ripaus valkopippuria
vettä sopivan vähän
kaveriksi keitettyä kananmunaa

Silloin kun en kärsi ruokahaluttomuudesta (stressi), pyrin kiinnittämään mahdollisimman paljon huomiota syömisiini, syömään monipuolisesti ja ennen kaikkea säännöllisesti. Puhelin hälyttää tasaisin väliajoin merkiksi E:n ruoka-ajoista, ja silloin koitan tunkea itsekin jotain suuhuni, jos ei muuten niin edes siksi että näyttäisin hyvää esimerkkiä tyttärelleni. Luonnollisesti syön myös paljon Ben&Jerry'siä ja sen ansiosta on tainnut takamus leventyä hitusen.

Yleensä P hoitaa meillä ruuanlaiton ja minä leipomisen. Leivon lähes päivittäin ja teen suurimman osan syömästämme leivästä itse. Silloin joskus kun innostun kokkaamaan, teen ruokaa mutuntumalla fiilispohjalta, joten reseptikin on sen mukaisesti epämääräinen =)

2 kommenttia:

  1. Mietittiin kaverin kanssa just yks päivä, että olis mahtavaa jaksaa tehdä omat leivät itse, ja ihmeteltiin, että miten joku jaksaa :D Tuutko meillekin tekemään, itsetehy leipä on ♥ Ja varmaan muuten säästyy rahaakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun voisinkin tulla! :D Mut hei se on oikeesti tosi helppoa ja nopeeta, ainakin noilla resepteillä mitä mä käytän :)

      Poista