tiistai 28. tammikuuta 2014

Kuivaksiopettelua



Emme ole pitäneet mitään kiirettä E:n kuivaksiopettelun kanssa, sillä uskon että se tapahtuu kyllä sitten kun E on siihen valmis, enkä halua painostaa vaikka päiväkoti onkin asian tiimoilta vähän hengittänyt niskaan viime aikoina. Ei sinne pottaankaan mitään tule, jos ei lapsi halua sinne mitään tehdä.

Joululomalla E vihdoin innostui pottaan pissaamisesta. Jokaisesta onnistuneesta kerrasta sai palkinnoksi tarran, ja äkkiäkös niitä olikin kymmenen tarraa, joilla tyttö sai hartaasti toivomansa Salama- ja Martti-duploautot. Eikä mennyt kauaa, kun toiset kymmenen tarraa oli kasassa, ja E sai "käyttää" ne Hoploppiin. Sittemmin tarroja on tullut toistakymmentä, eikä niitä enää muisteta edes joka kerralla antaa/ pyytää. 

Eilen E ilmoitti, ettei käytä enää ikinä vaippaa, ja oli aivan onnesta soikeana, kun mentiin pikkuhousuostoksille. Eikä muuten ole sen koommin liiemmin vaippaa pitänyt, paitsi (onneksi) yöllä. Huh, miten tuosta tytöstä tulikaan yhtäkkiä noin iso?

1 kommentti:

  1. Meillä jäi joulun aikasn vaippa pois myös :) aika jännä, kun vauvakin syntyi silloin! Meillä tyttö oli vielä ensin yökuiva?! Olis varmaan aikasemminkin saanut päivävaipan pois... :D Mutta hyvä E! :)

    VastaaPoista