tiistai 23. huhtikuuta 2013

Kipupolia



Eilen kipupolilla määrättiin lääkettä jalan hermosärkyihin. Ainoastaan. Jos käy hyvin, se saattaa auttaa myös selkäkipuihin jonkin verran, mutta sen ei ole edes tarkoitus lievittää niitä. Eikä se luultavasti helpota jalan puutumista ja tunnottomuuttakaan. 

Toki tiedän, että lääkkeet on aloitettava yksi kerrallaan, sillä mahdollisten haittavaikutusten aiheuttajaa ei muuten voi tietää varmasti. Toki tiedän, että luultavasti myöhemmin alkaa myös toinen lääke. Ja toki tiedän myös sen, ettei ole olemassa mitään taikapilleriä joka vie kaikki kivut pois. Eikä pitäisi maalailla piruja seinälle ennen kuin on edes kokeillut uutta lääkettä. Mutta olen silti ehkä vähän pettynyt. 

Pää lyö ihan tyhjää. Jalkoja ja selkää kuumottaa ja jalat tärisee tunnottomina vinhaa vauhtia kun niiden varaan laskee koko painon, tuntuu että ne lähtee kohta alta. Sairasloma loppuu reilun viiden viikon päästä, eikä toivoakaan siitä että saisin itseni siihen mennessä työkykyiseksi. Vaikka vielä pari viikkoa sitten oli ihan eri meininki.

E:n päivähoitokuviot pitäisi miettiä uudestaan, vastaamaan paremmin tämänhetkistä tarvettamme.

Koitapa siinä sitten pysytellä hyvillä mielin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti