perjantai 31. elokuuta 2012

Huhhui ja pari tapaamista

Kävinpä opon luona juttelemassa - lopputulokseksi saatiin, että tämä rouva anoo opiskeluoikeuden siirtoa helmikuuhun eli 4. jaksoon alkuun ja hakee sairaspäivärahaa. B-lausunto pitäisi irrota suhteellisen helposti, mutta vähän jännittää saanko siltikään sairaspäivärahaa koska Kelan kiemurat on niin kovin monimutkaiset. Täytynee myös ottaa selvää onko mahdollista saada mitään tukia siihen, että E on silti päiväkodissa - vaikka se tuntuukin pahalta ja itsekkäältä, se on meille kummallekin parempi. Maanantaina siis luvassa puhelimenpyörityspeliä, voi miten maltankaan odottaa sinne asti?

Käytiinpä myös ensimmäistä kertaa parisuhdeterapiassa miehen kanssa, vaikka nykyään meneekin paljon paremmin. Tarkempi sisältö jääköön minun, mieheni ja terapeutin väliseksi, mutta olimme käynnin jälkeen aika hyvillämme. Perusasiat meillä on kunnossa, mutta elämä potkii päähän - tai selkään - ja koettelee meitä. 

Nyt on taas hyvä olo, ainakin hetken.

3 kommenttia:

  1. Toivon mukaan Kelan kanssa asiointi sujuu suht helposti. Tai eihän siellä koskaan helposti mene, mutta ymmärsit varmaan. :) Ja loistavaa, että terapeutista oli apua. Teidän tilanne on kyllä vaikea, krooniset kivut ovat suuri rasite niin sinulle, mutta myös oleellisesti parisuhteelle. Toivon suuresti, että jostain löytyisi apu, jolla olosi olisi edes kohtalainen ja koulussa/töissä pystyisit olemaan. Positiivisia ajatuksia sinne :)

    VastaaPoista
  2. Hei!

    Olen juuri perustanut uuden mammablogeja listaavan blogin, johon toivon sinun käyvän tutustumassa ja ehkä jopa liittymässä!

    http://mammabloggarit.blogspot.fi/

    VastaaPoista