maanantai 31. joulukuuta 2012

Lahjottu tyttö





Meillä ei käynyt joulupukki eikä varmaan käy tulevinakaan jouluina, mutta parisenkymmentä pakettia löysi kuitenkin tiensä pieniin, innokaisiin käsiin. Myönnän stressanneeni lahjamäärää ja poteneeni huonommuutta, sillä kaikki muut tuntuivat ostavan lapsillensa paljon enemmän kaikkea. Mutta E sai kaiken tarvitsemansa, mitään ei jäänyt puuttumaan eikä mitään turhaakaan tullut - lahjoja oli siis juuri sopivasti. 

Meiltä, ystäviltä ja sukulaisilta saaduista paketeista paljastui kirjoja, elokuvia, vaatteita, duploja, ihana laukku, kuorma-auto, palapelejä, piirustustarvikkeita ja kauko-ohjattava Ferrari. E on ollut ihan innoissaan kaikesta uudesta, mutta vannoutuneena autofanina tyttö on tainnut kaikista eniten tykästyä kuorma-autoon ja Ferrariin - enkä muuten olisi uskonut, että 1v8kk taapero ymmärtäisi kauko-ohjattavuuden päälle yhtään mitään, mutta niin vaan tuli aliarvioitua tytön taidot, niin hyvin tuo autoaan ohjaa vaikka seinä välillä tuleekin vastaan. 

Eilen pohdittiin miehen kanssa jo E:n synttärilahjaakin, enkä oikeastaan millään malttaisi odottaa että huhtikuu koittaisi ja päästäisiin yllättämään tuo pieni autotyttö!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti