maanantai 31. joulukuuta 2012

Joulunjälkeiset



Kuinka ollakaan, onnistuin saamaan jonkun jälkitaudin kun olin juuri ja juuri toipunut edellisestä. Aatonaattona pukkasi kuumetta ja poskionteloita särki, yskä palasi ja sitäkin riemua kesti viikon, nyt taas kutakuinkin elävien kirjoissa, ainakin hetken aikaa... Mun sairastelut sotki suunnitelmia aika pahasti, paljon jäi näkemättä ihmisiä ennen joulua, monet lahjat jäi kesken kun en jaksanut väkertää. Vaan mitäpä sitä murehtimaan, ehtiihän nuo myöhemminkin.

E:llä alkoi joululoma jo 14. päivä ja ensimmäisellä lomaviikolla ehdittiin tutustumaan terveyskeskuksen odotustilan leluihin, syömään croissantteja keskustassa, kahvittelemaan kummitädin kanssa, juhlimaan vastavalmistunutta tätiä, tekemään viimeiset jouluostokset ja tapaamaan vaaria ja E-mammaa. Ja katsomaan paljon elokuvia.

Jouluaattona nukuttiin pitkään, syötiin riisipuuroa, katsottiin lisää elokuvia ja avattiin kotona olevat lahjat kaikessa rauhassa. Sitten lähdettiin vanhempieni luokse, jossa joulua olivat viettämässä kaksi kolmesta siskostani sekä toisen mies, unohtamatta tietenkään valloittavaa nuorta cockerspanielineitiä =) Syötiin ja avattiin lisää lahjoja. Ilta venyi hirvittävän myöhäiseksi, ja olin todella ylpeä pienestä tytöstäni joka jaksoi loppuun asti olla iloinen ja rauhallinen! Joulupäivä oltiin kotona, nukuttiin ja tutkailtiin lahjoja (niistä lisää myöhemmin). Tapaninpäivänä mies lähti E:n kanssa äitinsä luokse käymään ja minä kävin omien vanhempieni luona popsimassa juustoja, vaikken mitään maistanutkaan. 

Pari viimeistä päivää ollaan pääasiassa möllötetty kotona, leikitty ja katsottu vielä lisää elokuvia. Kerrankin lomaileva mies on saanut nukkua ja levätä ja touhuta E:n kanssa sydämensä kyllyydestä, ja pihalle on ilmestynyt (katoton) lumilinna. Tänään (eilen) käytiin Hoplopissa, ja noiden kahden touhuja oli ilo katsella.

Postattavaa mulla riittäisi vaikka kuinka, ja alankin tästä jo luonnostelemaan seuraavaa =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti