tiistai 19. maaliskuuta 2013

Tammi-helmi-maaliskuun lastenvaatehamstrauksia




Nykyään tuntuu löytyvän aika nihkeästi kivoja, E:n näköisiä lastenvaatteita (valitinkohan tästä edellisessäkin lastenvaatepostauksessa?). Erityisesti siksi, etten raaski ostaa juuri mitään normaalihintaisena vaan kaikki on joko kirppikseltä tai kauppojen alerekeistä. Nyt tein poikkeuksen, kun kävin E:n kanssa kaupoilla - en raaskinut olla ostamatta, kun pienet silmät sädehtivät nähdessään suuren ja mahtavan idolinsa Salama McQueenin ja pieni suu huusi innoissaan "Iijjaa iijjaa iijjaa!" (= jehna jehna jehna).

Joku aika sitten sovitettiin ylemmän kuvan vaatteita päälle, ja yllätyksekseni pikkutyttöni on jo niin iso, että suurin osa 98cm vaatteista siirtyi käytössä olevien vaatteiden kaappiin! Miten tuo voikaan kasvaa niin nopeasti?

Niin ja joo, ei oltu kameran kanssa samalla aaltopituudella, tälläkään kertaa - mistä oikeastaan tulikin mieleen yksi juttu joka pitää hoitaa. 

Leggingsit, traktoripaita (Lindex), mansikkapaita (DUNS Sweden) ja huppari (Adidas) - fb-kirppis. Kauluksellinen t-paita ja pitkähihainen Cars-paita - Lindex. Aurinkolasitunika - Tarjoustalo. Hame - Seppälä. Sydän-collegehousut - kirppis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti