lauantai 3. marraskuuta 2012

Vasemman käden rukkaset

...tai miksei vaikka oikeankin käden. 

En ole elämäni aikana saanut kovinkaan montaa lapas- tai villasukkaparia valmiiksi, sillä kyllästyn siihen jatkuvaan toistoon. Ja jos joskus vahingossa onnistunkin päättämään työni, toinen pari on äkkiä kadoksissa ja käsissä eriparilapaset - miksi siis edes vaivautua tavoittelemaan samanparisuutta? 


Niinpä tein huutavaan lapaspulaani suosiolla eriparisia yksilöitä. Mielenkiinto pysyi yllä, kun tekeminen ei ollut vain toistoa toiston perään. Käytin kuitenkin samoja lankoja, joten aivan eri ulottuvuuksista nuo eivät kuitenkaan ole - ja pääsinpäs samalla eroon jämälangoista!


Myös E sai lämmikettä käsille, sillä pitkän pohdinnan päätteeksi tilasin talvipakkasia varten lammasrukkaset, kuulemani mukaan todella lämpöiset varsinkin kun alle laittaa villalapaset. Rukkaset on tilattu täältä varsin inhimilliseen hintaan ja toimitusaika oli huimat pari päivää. Pakkasia odotellessa =)

Ps. Mitä ihmettä nuo epämääräiset mainoslinkit tekstin seassa ovat, onko niillä jotain tekemistä selaimen kanssa ja olenko ainoa jota ne ärsyttää?

2 kommenttia:

  1. Hahah :--D Söpöjä lapasia! Ne mainoslinkit on luultavasti joku virus, mikä on tullut jonkun selaimen mukana. Mulla oli joskus omalla koneella sellanen, sitä linkkiä painamalla siihen tuli joku "word"? jotain linkki. Poista sun nettiselain ja asenna uudelleen. Tai muistatko asentanees lähiaikoina jonkun ohjelman? Luult. tullut sen mukana :)

    VastaaPoista